NHL pitkävetovihjeet 14/2/2021

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä poimitaan tuttu joukkue

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa Toronto Maple Leafs kohtaa Montreal Canadiensin. Joukkueet pelasivat viimeksi vastakkain torstaina aamuyöllä, jolloin Toronto oli vahvempi lukemin 4-2. Tämän ottelun jälkeen Toronto on levännyt, kun taas Montreal kävi ottamassa kuokkaan Edmonton Oilersilta 3-0.

Nappaa 30€ ilmaisvetoja

Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens

Kotijoukkue Toronto on päässyt sille tasolle, millä joukkueen pitäsikin olla. Montrealin yli taitojen pelaaminen on puolestaan tullut päätökseen ja nämä samat askelmerkit jatkuvat pitkälle kauden läpi. Tietenkin poikkeuksiakin tulee, mutta lähtökohdat ovat jotakuinkin paikoillaan tällä hetkellä.

Toronton maalintekovoima on mieletön, josta kertoo neljän edellisen ottelun 17 tehtyä maalia. Myös oman pään pelaaminen on ottanut suuria harppauksia viime kaudelta, sillä näiden neljän ottelun aikana omissa on soinut vain seitsemän kertaa. Vaahterapaidoilla on vähiten päästettyjä maaleja omassa divisioonassaan.

Markkinat eivät luota tarpeeksi Torontoon ja se kelpaa meille vallan mainiosti! Pelit varmistellaan vielä moneyline -valinnalla.

NHL vetovihjeet 14.2.2021

Kohde: Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens
vihje: Toronto Maple Leafs ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.76

Nappaa hurja 100€ NHL käteispalautus ja hyödynnä myös muut vedonlyönti bonukset

Lue lisää ja hyödynnä

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.