NHL ilmaisveto – Tarjous voimassa vain tänään!

TARJOUS VOIMASSA VAIN TÄNÄÄN!
TALLETTAMALLA ILMAISVETO NHL:ÄÄN

Maailman kovin ammattilaissarja, NHL, alkaa ensi yönä. Coolbet elää täysillä mukana heti NHL-kauden alusta alkaen. Laitamme heti änärin alkuun tarjolle ilmaisvedon! Pääset siis lyömään parhaita lätkäkertoimiamme ilman riskiä!

COOLBETIN MAALITYKKI – NÄIN SAAT 10 € / 25 € ILMAISVEDON:

1. Tee talletus käyttämällä bonuskoodia: NHL10 (10 € ilmaisveto vähintään 10 € talletuksella)
tai NHL25 (25 € ilmaisveto vähintään 25 € talletuksella).

2. Saat 10 € / 25 € ilmaisvedon pelitilillesi 5 min sisään.

3. Ilmaisveto tulee lyödä ennen 5.11. aamuyöllä Suomen aikaan pelattavien NHL-otteluiden alkua ja sen tulee sisältää vähintään yksi kohde ensimmäisen pelipäivän NHL-matseista. Veto voi olla single- tai yhdistelmäveto. Ilmaisvedon summa tulee kierrättää 6x ennen kuin varoja voidaan kotiuttaa tai käyttää muihin tuotteisiin.

4. Lyö ilmaisveto valitsemalla NHL:n ilmaisvetokohteet vedonlyönnin etusivun vasemmanpuoleisesta navigaatiosta ja lisäämällä ne vetokupongille, jonka jälkeen klikkaa “Käytä ilmaisveto” -painiketta ja vahvista veto.

OTA ILMAISVETO KÄYTTÖÖSI PAINAMALLA TÄSTÄ

COOLBETIN ROOKIE (UUSI ASIAKAS) – NÄIN SAAT 10 € / 25 € ILMAISVEDON:

1. Avaa pelitili sivun yläosasta klikkaamalla “Rekisteröidy” -painiketta

2. Tee ensimmäinen talletus käyttämällä bonuskoodia: NHL10 (10 € ilmaisveto vähintään 10 € talletuksella)
tai NHL25 (25 € ilmaisveto vähintään 25 € talletuksella).

3. Saat 10 € / 25 € ilmaisvedon pelitilillesi 5 min sisään. Ilmaisveto tulee lyödä ennen 5.11. aamuyöllä Suomen aikaan pelattavien NHL-otteluiden alkua ja sen tulee sisältää vähintään yksi kohde ensimmäisen pelipäivän NHL-matseista. Veto voi olla single- tai yhdistelmäveto. Ilmaisvedon summa tulee kierrättää 6x ennen kuin varoja voidaan kotiuttaa tai käyttää muihin tuotteisiin.

4. Ilmaisveto ei korvaa vedonlyönnin ensitalletusbonusta, joten kierrätysvaatimuksen täytyttyä voit hyödyntää myös vedonlyönnin normaalin ensitalletusbonus 100 % 150 € asti käyttämällä toisen talletuksen yhteydessä bonuskoodia: COOL150.

5. Lyö ilmaisveto valitsemalla NHL:n ilmaisvetokohteet vedonlyönnin etusivun vasemmanpuoleisesta navigaatiosta ja lisäämällä ne vetokupongille, jonka jälkeen klikkaa “Käytä ilmaisveto” -painiketta ja vahvista veto.

LUNASTA BONUKSESI PAINAMALLA TÄSTÄ