NBA:n lohkoketjuneuvontakomitea – Mikä on lohkoketjusovelluksen laajuus liigassa?

Amerikkalainen ammattilaiskoripalloliiga NBA pyrkii sisällyttämään liigaan lohkoketjuja ja kryptoratkaisuja. Tästä nimenomaisesta järjestelystä on käyty useita keskusteluja ja niiden on tarkoitus hyödyttää koko urheilukomiteaa. 

 

Joitakin suosittuja lohkoketjusovelluksia on jo otettu käyttöön ja muista on mainittu NBA:ssa. Uskotaan, että nämä lohkoketjusovellukset ovat osoittautuneet erittäin tuottaviksi myynnin kannalta. Ne tuottavat noin 300 dollaria miljoonaa myyntiä jälleenmyyntimarkkinoilla. 

 

blockchain

 

Ennen siirtymistä syihin, joiden vuoksi lohkoketjuja pidetään parempana, on tärkeää ymmärtää, miten lohkoketju toimii?

 

Sijoita ja pitää kirjaa lohkoketjuteknologian avulla

Lohkoketjusovelluksilla on monia käyttötarkoituksia, mutta kryptovaluutan ja sijoitustoiminnan turvallisuus verkossa on hieno esimerkki – lohkoketjutekniikan käyttö tekee siitä erittäin turvallisen. Jokainen, joka aloittaa sijoittamalla osakkeisiin, voi tuntea hukkuvansa tarjolla oleviin vaihtoehtoihin, mutta turvallisuuden ei pitäisi olla huolenaihe – kunhan seuraat luotetun yrityksen helposti seurattavia oppaita aloittelijoille. Voit selvittää, miten turvallisiksi lohkoketjuteknologia on tehnyt verkossa tapahtuvat transaktiot ja kuinka helppoa on päästä alkuun. 

 

Miten lohkoketjuteknologia toimii?

Ymmärtääksesi lohkoketjusovelluksen laajuuden ja miten se toimii, sinulla on oltava selkeä käsitys.

 

Lohkoketju on yksinkertainen digitaalinen teknologia, joka tallentaa ja laskee kaikki varoihin ja transaktioihin liittyvät tiedot tilikirjaan. Tämä tilikirja on läsnä verkossa ja sisältää kaikki asiaan liittyvät tiedot. 

 

Lohkoketjuteknologia poistaa kaikki inhimillisen vuorovaikutuksen ja intervention prosessista. Tämän lisäksi se poistaa yhtälöstä myös inhimillisen virheen. Tapahtumat lasketaan ja todennetaan useilla suuritehoisilla tietokoneilla, jotka voivat ratkaista monimutkaisia matemaattisia ongelmia. Tämä tarkoittaa, että nämä koneet voivat tehdä kaikenlaisia laskelmia ja matemaattisen työn puolestasi, ja mikä parasta – ilman virheitä. 

 

Tämän etuna on se, että transaktiot ovat silloin paljon helpompia ja luotettavampia. Myös pankin tai välittäjän tarve vähenee. 

 

Tämän lisäksi on olemassa useita muita syitä, miksi lohkoketjusovellukset ovat mukana liigassa. 

 

Lohkoketjuteknologia on turvallinen ja varma

Parasta lohkoketjuteknologissa on, että sitä ei voida muuttaa tai peukaloida. Edes tietokoneiden omistajat eivät voi puuttua transaktion vahvistusprosessiin millään tavalla. Tilikirja verkossa on näkyvissä kaikille osapuolille. 

 

Lisäksi nämä tiedot pysyvät tilikirjassa ikuisesti eikä niitä voida poistaa koskaan. Näin ollen transaktiot ovat turvallisempia, läpinäkyvämpiä ja luotettavampia.

 

Muut brändit, jotka käyttävät lohkoketjuteknologiaa

Tämä on vain yksi mainituista aloista, jotka harkitsevat lohkoketjuteknologiaa. Esimerkiksi Nike huomasi, miten trokarit valitsivat uusimpia lenkkareita, kun ne lanseerattiin ja myivät niitä sitten suurissa määrissä. Niitä myytiin epäilemättä järkyttävän korkeilla hinnoilla. Tällä hetkellä Nike on kehittämässä menestyksekästä maksutapaa, joka voi hyödyntää NFT-lohkoketjuteknologiaa kaikissa tulevissa ostoissa ja tapahtumissa. 

 

Tämän teknologian onnistuneen mukauttamisen avulla Nike ja muut sen kaltaiset brändit voivat päästä eroon trokareista. Tämä antaa brändille mahdollisuuden säilyttää kaikki myyntivoitot myydyistä tuotteistaan, koska heillä on tuotteeseen kiinnitettyihin NFT:hin sidotut rojaltit. 

 

Lohkoketjuteknologia on myös auttanut brändejä säilyttämään läpinäkyvyytensä yrityksen ja asiakkaiden kannalta. Tämä voi auttaa tekemään tilikirjasta julkisen, mikä voi auttaa rakentamaan läpinäkyvyyttä, asiakasuskollisuutta ja brändin luottamusta. Yritykset voivat hyödyntää tätä tullakseen ympäristötietoisemmiksi käyttämällä kestävää kangasta tuotteidensa valmistuksessa. 

 

Brändit voivat käyttää tällaisia etuja vetääkseen itsensä kohtaamansa kilpailun yläpuolelle ja ehkä inspiroida kilpailijoitaan tekemään samoin. Hiilijalanjälki voidaan pienentää minimiin, ja ilmasto ja ympäristö voivat tulla yrityksen ensisijaisiksi tavoitteiksi, kun ne ajattelevat asiakkaita ja tuotteitaan. 

 

Sen lisäksi, NBA:n lohkoketjuneuvontakomiteassa on useita jäseniä, jotka ovat myös aktiivisia kryptovaluutan kannattajia. Ja tämä tuki ulottuu tekemällä NBA:han liittyviä keräilyesineitä ja lahjoituksia, jotka liittyvät kryptovaluuttaan ja lohkoketjutekniikkaan.

 

Tärkeimmät päätelmät

Lohkoketjuteknologiasta näyttää tulevan yhä suositumpi NBA-pelaajien keskuudessa. Ja se johtuu pääasiassa siitä, että he voivat nähdä tämän tekniikan edut ja kuinka se voi säästää heitä suuria rahamääriä.