MM-kisat: Sveitsi – Saksa 3/6/2021

Vuoden 2021 pudotuspelit käynnistyvät päivällä

Sveitsi kohtaa Saksan klo 16:15 alkavassa ottelussa ja tämän parin voittaja pelaa Venäjää tai Kanadaa vastaan välierissä. Sveitsi näytti aikaisemmissa peleissä jo hieman parasta pelaamistaan ja sitä nähdään varmasti tänäänkin.

Sveitsi – Saksa

Sveitsin turnausta voidaan pitää onnistuneena, sillä kaikki ottelut jotka piti voittaa, on myös voitettu. Ainoastaan Ruotsi ja Venäjä olivat liikaa, mutta näin osattiin odottaakin. Slovakiasta 8-1 murskavoitto oli ehkä suurin yllätys Sveitsin osalta ja sekin vain positiivisestti.

Saksa onnistui myös turnauksessa mainiosti, sillä jopa Kanadasta saatiin 3-1 voitto. Tappiot tulivatkin isompia joukkueita vastaan, kuten USA ja Suomi.

Sveitsin joukkue on pykälän verran laadukkaampi kuin Saksan, mutta Saksalla on silti hyvät voittomahdollisuudet. Markkinoilla Sveitsi on jopa yliampuva ennakkosuosikki. Ottelusta odotetaan vähämaalista vääntöä, jossa pienet marginaalit nousevat sattuman mukana esiin ja nämä antavat Saksalle lisää toivoa. Pelikohde löytyykin tässä kohtaamisessa altavastaajasta mainiolla kertoimella.

MM-kisat vetovihjeet 3.6.20214

Kohde: Sveitsi – Saksa
vihje: Saksa ML (sis. JA+RL)
Kerroin:
3.25

Nappaa 50€ ilmaisveto

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.