Maanantain KHL veikkausvihjeet

Maanantaina viikon ensimmäiset pelit tarjoavat ylikertoimia

Viikko aloitetaan loistavalla KHL kierroksella, jossa nähdään esimerkiksi Moskovan paikallispeli, kun Dynamo Moskova ja Spartak Moskova ottavat toisistaan mittaa. Molemmat joukkueet ovat todella laadukkaita ja luvassa on viihdyttävää jääkiekkoa.

Mielenkiintoisin ottelu on ehkä kuitenkin Dinamo Minsk – Salavat Ufa, jossa kertoimet ovat lähestulkoon aivan pielessä ja Dinamo Minskille on laskettu huomattavasti paremmat voittomahdollisuudet mitä tilanne oikeasti on.

Betsaa ilman rekisteröitymistä!

Moskovan paikallistaistossa ”vierasjoukkue” Spartak Moskova on aliarvostettu kertoimissa. Joukkue on täynnä laadukkaita pelaajia ja kaikkien tuntema Oleg Znaroks toimii valmentaja. Edellisellä kaudella nähtiin jo paljon positiivista uuden valmentajan johdolla ja tällä kaudella luulen että mennään vieläkin eteenpäin. Myös suomalaisväriä nähdään kentillä, kun Jori Lehterä hyppää askiin.

Dinamo Minsk voitti ensimmäisen ottelunsa sekavien tapahtumien jälkeen 5-4 ja vastustaja Barys Nur-Sultan ei oikein saanut peliä kasaan. Markkinat ovat reagoineet tähän avausvoittoon aivan liikaa, sillä tämän päivän vastustaja Salvat Ufa on aivan eri kastin joukkue. Meitä se ei kuitenkaan haittaa, sillä saadaan pelata suosikkia hyvällä ylikertoimella.

KHL veikkausvihjeet 7.9.2020

Kohde: Dynamo Moskova – Spartak Moskova
vihje: Spartak Moskova
Kerroin:
3.80

Kohde: Dinamo Minsk – Salavat Ufa
vihje: Salavat Ufa
Kerroin:
1,95

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.