Liiga pitkävetovihjeet 19/2/2021

Perjantaina sarjataulukon kärkijoukkue matkaa Tampereelle

Yksi kierroksen kovatasoisemmista otteluista pelataan Tampereella, kun Tappara isännöis Rauman Lukko klo 18:30 alkavassa ottelussa. Markkinoilla on pieniä vääristymiä kertoimissa ja me tartumme niihin.

👀Mr.play – Nauti eduista👀

✔️ 100% Talletusbonus
✔️ Jatkuvat tarjoukset
✔️Loistavat kertoimet
✔️ pelaa ilman rekisteröitymistä

Tappara – Lukko

Tappara häväisi edellisen ottelunsa Ässille lukemin 2-0 ja tähän markkinat reagoivat. Molempien joukkueiden lepotilanne on identtinen, sillä edellisistä otteluista on kulunut kaksi päivää.

Lukko kantaa sarjataulukon kärkipaikkaa ansaitusti 79 pisteellä, kun Tappara puolestaan on 59 pisteen voimin kuudennella sijalla. Lukon maalisuhde 124:59 on kaunista katsottavaa ja kertoo joukkueen laadusta. Tappara on kuitenkin aina ollut Lukolle todella vaikea vastustaja, joten tänään ei Raumalle lähde pisteitä ainakaan helposti.

Vielä hetki sitten Tappara viiletti pitkässä voittoputkessa ja palaset olivat loksahtaneet paikoilleen. Nyt kuitenkin muutaman tappion jälkeen markkinat ovat menettäneet uskonsa joukkueeseen ja se sopii meille varsin mainiosti. Ottelun pitäisi olla 50/50 luokkaa, mutta Lukko on laskettu melko vahvaksi ennakkosuosikiksi.

Liiga vetovihjeet 19.2.2021

Kohde: Tappara – Lukko
vihje: Tappara ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.25

👀888sport – 30€ ilmaisvetoja👀

✔️ Betsaa 10€ lunasta 30€
✔️ Jatkuvat tarjoukset
✔️Loistavat kertoimet
✔️ 100% talletusbonus

Nappaa 30€ ilmaisvetoja

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.