Liiga pitkävetovihjeet 17/2/2021

Kotimainen Liiga tarjoilee jälleen maistuvia kertoimia

Keskiviikon mielenkiintoisin ottelu pelataan Ässien ja Tapparan välillä. Markkinoilla Tapparan voitolle tarjottavat kertoimet kelpaavat hyvin peleille mukaan, mutta varsinaisen peliajan voittoa ei välttämättä uskalleta laittaa sisään.

Nappaa 30€ ilmaisvetoja

Ässät – Tappara

Kotijoukkue Ässät on päässyt hyvään vauhtiin ja tähän ollaan markkinoilla reagoitu, onneksi liikaa. Ässillä on viidestä viime ottelusta pohjalla kolme voittoa ja yksi tappio varsinaisen peliajan jälkeen. Tapparalla puolestaan on 11 edellisestä kasassa jopa kymmenen  voittoa, joista vain kaksi on kaivannut lisäminuutteja varsinaisen peliajan jälkeen.

Joukkueiden lepotilanne on lähes identtinen, sillä molemmat pelasivat edellisen ottelunsa eilen. Ässät kaatoi näyttävästi JYP:in lukemin 3-0 ja Tappara kiri Pelicansin ohi ottelun loppupuolella lukemin 4-3.

Tapparan materiaali on hivenen laadukkaampi ja tekeminen on muutenkin paljon tasaisemmalla pohjalla, joten voittajaehdokas tänään on siltä osin selvillä. Pelit varmistellaan vielä moneyline -valinnalla, joten lopullinen voitto riittää.

Liiga vetovihjeet 17.2.2021

Kohde: Ässät – Tappara
vihje: Tappara ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.72

Nappaa hurja 100€ NHL käteispalautus ja hyödynnä myös muut vedonlyönti bonukset

Lue lisää ja hyödynnä

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.