KHL vihjeet: Sibir Novosibirsk – Jokerit

Suomalaisten matkassa viikon ensimmäisiin päiväpeleihin

Suomen aikaa klo 14:30 ovat vastakkain maalinteko-ongelmista kärsivä Sibir Novosibirsk sekä ailahteleva Helsingin Jokerit.

Sibir Novosibirsk on tällä hetkellä itäisen konferenssin kahdeksannella sijalla ja joukkueen maalisuhde näyttää kehnoa 43:55. Joukkue on pelannut 23 ottelua, joten Sibir Novosibirsk ei pysty keskimäärin tekemään edes kahta maalia ottelua kohden. Monesti joukkueen pelit ovatkin vähämaalisia, sillä päästettyjä maaleja on normaali määrä, mutta maalinteko-ongelmien takia joukkue ei saa otteluista kerättyä tarvittavia pisteitä.

Helsingin Jokerit ovat läntisen konferenssin toisella sijalla, kun otteluita on alla 24. Joukkueen maalisuhde näyttää 80:67, mikä on loistava ainakin tehtyjen maalien osalta, mutta omassa päässä verkot heiluvat vielä aivan liian usein. Mitä pidemmälle kausi etenee, sen paremmin Jokerit pystyvät pitämään puolustuspelin kasassa. Jokerit on kuitenkin kaikilla osa-alueilla päivän vastustajaa edellä, joten helpon puoleinen voitto pitäisi olla tänään luvassa.

Markkinat tarjoavat Jokerien varsinaisen peliajan voitosta 2.05 kertoimen ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit päättää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 1.11.2021

Kohde: Sibir Novosibirsk – Jokerit
vihje: Jokerit
Kerroin:
2.05

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.