KHL vihjeet: Sibir Novosibirsk – Avangard Omsk

Sibir Novosibirskin hyökkäyspeli ei ole riittävä haastamaan Avangard Omskia

Suomen aikaa klo 14:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain vähämaalisuuden huipentuma Sibir Novosibirsk sekä samalla pelityylillä pelaava Avangard Omsk.

Sibir Novosibirsk on onnistunut nousemaan itäisessä konferenssissa jo kuudennelle sijalle, kun joukkue on kerännyt 32 pelatussa ottelussa 34 pistettä. Silti kuitenkin joukkueen maalisuhde on negatiivinen 61:67, mikä aiheuttaa ongelmia jatkoa ajatellen. Joukkueen puolustuspelaaminen on loistavassa tikissä, mutta jos vastustajan verkkoon vain alle 2 maalia ottelua kohden, on se auttamatta liian vähän kärkijoukkueita vastaan.

Avangard Omsk on samaisessa konferenssissa yhden sijoituksen vastustajaansa edellä, kun joukkue on kerännyt 32 pelatussa ottelussa kasaan 40 pistettä. Joukkueen maalisuhde on reilusti positiivinen 89:71. Avangard Omskin puolustuspelaaminen on vastaavasti loistavassa kunnossa ja tämän lisäksi kokoonpanosta löytyy hyökkäysvoimaa riittävästi, jotta pisteet lähtevät tänään vierasjoukkueen mukaan. Vähämaalinen ottelu nostaa tasapelin mahdollisuutta, joten pelejä varmistellaan lopullisella voitolla.

Markkinat tarjoavat Avangard Omskin lopullisesta voitosta kertoimen 1.86 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Tutustu markkinoiden parhaaseen vedonlyöntisivustoon ja aloita pelaaminen jopa 100€ ilmaisvedolla. ”Maailma on täynnä arvaajia, mutta tietäjät pelaa Expektillä”. Lue lisää ja nappaa tarjoukset taskuun!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 26.11.2021

Kohde: Sibir Novosibirsk – Avangard Omsk
vihje: Avangard Omsk ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.86

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.