KHL vihjeet: Neftehimik Nizhnekamsk – SKA Pietari

SKA Pietari palaa takaisin voittojen tielle

Suomen aikaa klo 18:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain alakastin joukkue Neftehimik Nizhnekamsk sekä yläkastin SKA Pietari.

Kotijoukkue Neftehimik Nizhnekamsk on aiheuttanut ihmetystä voittamalla yhdeksästä edellisestä ottelusta jopa seitsemän ja mukaan mahtuu muutama kärkipään joukkuekin. Tällä hetkellä joukkue on itäisen konferenssin 7. sijalla, kun pisteitä on kertynyt 30 ottelussa yhteensä 32. Viime aikaiset voitot ovat nostaneet Neftehimikin ylemmäksi sarjataulukossa, kuin mitä joukkueen laatu todellisuudessa on. Joukkue on pelannut viime aikoina hyvin ja vastustajat huonosti, mutta tänään palataan takaisin normaaliin arkeen.

SKA Pietari on tällä hetkellä läntisen konferenssin viidennellä sijalla, kun joukkue on onnistunut keräämän 30 pelatussa ottelussa 39 pistettä. Joukkueen maalisuhde näyttää lukemia 90:68, joka on odotetun hyvä. Viime aikojen pelilliset suoritukset ovat kuitenkin olleet heikkoja, sillä SKA on hävinnyt kuusi ottelua peräkkäin. Tämä ei ole seurassa normaalia, eikä myöskään voi jatkua enää pidempään. Huomattavasti laadukkaampi SKA Pietari nappaa tänään suvereenin voiton ja palaa takaisin normaalille tasolle.

Markkinat tarjoavat SKA Pietarin varsinaisen peliajan voitosta kertoimen 1.66 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Tutustu markkinoiden parhaaseen vedonlyöntisivustoon ja aloita pelaaminen jopa 100€ ilmaisvedolla. ”Maailma on täynnä arvaajia, mutta tietäjät pelaa Expektillä”. Lue lisää ja nappaa tarjoukset taskuun!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 23.11.2021

Kohde: Neftehimik Nizhnekamsk – SKA Pietari
vihje: SKA Pietari
Kerroin:
1.66

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.