KHL vihjeet: Magnitogorsk – Traktor Tsheljabinsk

Kaksi kovaa hyökkäyskalustoa vastakkain

Suomen aikaa klo 17:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain nopeatempoista peliä pelaava Magnitogorsk sekä hieman enemmän puolustukseen nojaava Traktor Tsheljabinsk.

Kotijoukkue Magnitogorsk on tällä hetkellä itäisen konferenssin kärkisijalla 38 pisteen voimin. Joukkueen maalisuhde on mielettömän hyvä 82:45, eli käytännössä kaksinkertainen määrä tehtyjä maaleja kuin päästettyjä. Joukkueen pelitapa on todella nopeatempoista ja monesti otteluissa nähdäänkin paljon maaleja vähintäänkin Magnitogorskin eduksi. Nyt joukkueen dominointivaihe alkaa hieman tasaantua ja voittojen eteen ollaan monesti jouduttu pelaamaan myös jatkoaikakin.

Traktor on itäisen konferenssin toisella sijalla 26 pisteen turvin ja joukkueen maalisuhde näyttää hyvää 71:60. Tämä kertoo jo heti ettei kyseessä ole yhtä vahvasti dominoinut joukkue kuin Magnitogorsk, mutta pisteitä saa onneksi voitoista. Traktorilta löytyy myös paljon maalintekovoimaa ja nopeatempoinen ottelu voi hyvinkin äityä useamman maalin mittelöksi.

Markkinat tarjoavat yli 4.5 maalista mainion 1.70 kertoimen ja sen voit napata riskittömästi 50€ ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Kovat pojat hakevat liuskoille mukaan yli 5.5 maalia kertoimella 2.20, joka on mainio kohde käytettäväksi juuri ilmaisvedolla!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 26.10.2021

Kohde:Magnitogorsk – Trakor Tsheljabinsk
vihje: Maalit yli 4.5
Kerroin:
1.70

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.