KHL vihjeet: Magnitogorsk – Ak Bars Kazan

Magnitogorskissa voittamisen kulttuuri nousemassa uudelle tasolle

Suomen aikaa klo 17:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain käytännössä jokaisen ottelun voittava Magnitogorsk sekä Ak Bars Kazan.

Magnitogorsk on tällä hetkellä itäisen konferenssin kärkisijalla 22 pelatun ottelun jälkeen. Joukkueella on kasassa 40 pistettä ja maalisuhde näyttää lukemia 85:47. Käytännön tasolle pudotettuna maalisuhde kertoo, että joukkue onnistuu tekemään keskimäärin kaksi kertaa enemmän maaleja kuin mitä päästerään ja se on jatkoa ajatellen todella hyvää näyttöä. Ainoat Magnitogorskin kokemat tappiot ovat tulleet Salavat Ufaa vastaan, enkä usko että Ak Bars Kazanilla riittää rahkeet horjuttaa kotijoukkuetta tänään.

Ak Bars Kazan sijaitsee tällä hetkellä itäisen konferenssin neljännellä sijalla ja joukkueen maalisuhde näyttää 57:50, joka on huomattavasti huonompi kuin päivän vastustajalla. Ak Bars Kazanin puolustuspelaaminen ei ole vakuuttanut aivan niin paljoa enää lähiaikana ja Magnitogorskin hyökkäyskalusto tulee löytämään sieltä tarvittavan määrän aukkoja. Sen verran tasainen ottelu voi kuitenkin kehkeytyä, että pelivinkkiin otetaan mukaan lopullinen voitto.

Vihjeiden voittoputki on tällä hetkellä kolmen päivän ja kuuden vinkin mittainen, joten nyt on loistava aika hypätä mukaan vaikka alapuolelta löytyvän ilmaisvedon turvin!

Markkinat tarjoavat Magnitogorskin lopullisesta voitosta 1.64 kertoimen ja sen voit napata riskittömästi 50€ ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä.

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 28.10.2021

Kohde: Magnitogorsk – Ak Bars Kazan
vihje: Magnitogorsk ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.64

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.