KHL vihjeet: Lokomotiv Yaroslavl – Spartak Moskova

Taantunut Lokomotiv voi tarjota tänään yllätystappion

Suomen aikaa klo 16:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain hieman taantunut Lokomotiv Yaroslavl sekä paremman formin löytänyt Spartak Moskova.

Lokomotiv Yaroslalvin leirissä asiat näyttivät menevän kivasti, kun joukkue alkoi löytämään voittavan pelitavan uudella valmentajalla, mutta nyt kuitenkin meno on jälleen hieman tyssännyt. Joukkue on läntisen konferenssin seitsemännellä sijalla ja maalisuhde näyttää lukemia 59:54. Tämä ei ollenkaan kerro mikä potentiaali joukkueessa on, eikä sitä miksi sen valjastaminen on nyt niin kovin vaikeaa.

Spartak Moskova on läntisessä konferenssissa yhden sijan alempana ja maalisuhde näyttää melko samaa 58:55. Tällä hetkellä näillä kahdella tasavertaisella joukkueella on se ero, että Spartak on löytänyt oman pelinsä viime aikoina. Joukkue on voittanut esimerkiksi TsSKA Moskovan ja muitakin vähintään keskikastiin kuuluvia joukkueita. Spartakista löytyy hyvin tiivis joukkue, joka voi laittaa parempiakin joukkueita koville. Nykyvireellä Spartakilla pitäisi olla hyvät mahdollisuudet kaivaa ottelusta päivän yllätysvoitto.

Vierasvoitolle tarjotaan monsterikerrointa 4.75, joka on mainio kohde käyttää ilmaisveto, jonka avulla poistetaan häviämisen riskit.

Markkinat tarjoavat Spartak Moskovan varsinaisen peliajan voitosta 4.75 monsterikertoimen ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä.

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 31.10.2021

Kohde: Lokomotiv Yaroslavl – Spartak Moskova
vihje: Spartak Moskova
Kerroin:
4.75

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.