KHL vihjeet: Lokomotiv Yaroslavl – Magnitogorsk

Kliininen Magnitogorsk on vastustajille mahdoton voitettava

Suomen aikaa klo 16:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain huonoon vireeseen ajautunut Lokomotiv Yaroslavl sekä lähes voittamaton Magnitogorsk.

Kotijoukkue Lokomotiv Yaroslavl on tällä hetkellä läntisen konferenssin seitsemännellä sijalla edes pudotuspelipaikka ei ole vielä kiveen hakattu. Joukkueen piti ennen kauden alkua olla paremmassa kunnossa kuin aikoihin, mutta silti piilossa olevaa potentiaalia ei olla vieläkään saatu valjastettua voittojen tai pisteiden muotoon. Joukkueen maalisuhde on juuri ja juuri positiivinen 65:59, mutta viime aikojen esityksillä sekin voi kääntyä pakkaselle vain viikossa.

Magnitogorsk pitää edelleen suvereenisti itäisen konferenssin kärkisijaa 46 pisteellä, kun otteluita on pelattu 25. Joukkueen maalisuhde on mieletöntä katsottavaa, 93:51. Viimeisestä 22 ottelusta joukkue on voittanut peräti 21 ja se on tässä sarjassa lähes käsittämätöntä. Koko kauden aikana Magnitogorsk on hävinnyt vain kaksi ottelua ja nekin molemmat Salavat Ufalle. Magnitogorsk otti viime ottelussa vieraissa voiton SKA Pietarista, joka on koko liigan kärkijoukkueita.

Lokomotivin puristukset eivät kanna tänään hedelmää, kun vastassa on kliininen Magnitogorsk. Vierasjoukkue on markkinoilla laskettu altavastaajaksi, joten voimme hyvin varmistella vedon moneyline -valinnalla.

Markkinat tarjoavat Magnitogorskin lopullisesta voitosta kertoimen 2.10 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 4.11.2021

Kohde: Lokomotiv Yaroslavl – Magnitogorsk
vihje: Magnitogorsk ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.10

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.