KHL vihjeet: Kunlun – Sibir Novosibirsk

Sibir Novosibirskillä on mahdollisuudet pudotuspelipaikkaan

Suomen aikaa klo 18:30 alkavassa ottelussa on vastakkain väärässä sarjassa pelaava Kunlun sekä keskikastin alempaan porukkaan kuuluva Sibir Novosibirsk.

Kotijoukkue Kunlun on pelannut 25 ottelua ja joukkue on onnistunut keräämään näistä talteen vain 16 pistettä. Vielä muutama ottelu sitten lukema oli paljon surullisempi, mutta Kunlun on onnistunut voittamaan kaksi ottelua peräkkäin. Molemmat näistä olivat myöskin KHL:n heittopusseja, joten suurempia merkintöjä ei näistä voida tehdä. Joukkueen maalisuhde on sykähdyttävän huono 56:93, joka on koko sarjan ehdottomasti negatiivisin.

Sibir Novosibirsk on pelannut 25 ottelua myöskin, mutta joukkue on kerännyt jo 23 pistettä. Kuudesta edellisestä ottelusta Sibir Novosibirsk on kerännyt viisi voittoa ja näissä on kaatunut esimerkiksi Traktor Tsheljabinsk, TsSKA Moskova sekä Ak Bars Kazan. Joukkue siis pystyy nykyformilla vähintäänkin haastamaan yläkastin joukkueita. Tänään vastassa on kuitenkin KHL:n heittopussi ja Sibirin olisi hyvä napata helpot pisteet talteen, sillä pudotuspelipaikka ei tule ilmaiseksi tänä vuonna.

Markkinat tarjoavat Sibir Novosobirskin varsinaisen peliajan voitosta kertoimen 2.05 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 6.11.2021

Kohde: Kunlun – Sibir Novosibirsk
vihje: Sibir Novosibirsk
Kerroin:
2.05

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.