KHL vihjeet: HK Vitjaz – Salavat Ufa

Salavat Ufa palasi tauolta voitokkaasti ja sama teema tulee jatkumaan

Suomen aikaa klo 18:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain sarjan toiseksi eniten maaleja päästänyt HK Vitjaz sekä koko sarjan vähiten maaleja päästänyt Salavat Ufa.

Kotijoukkue HK Vitjazin taipale kuluvana kautena on ollut surullista katsottavaa. Joukkue on läntisen konferenssin viimeisellä sijalla, kun pelattuja otteluja on alla 28. Näistä otteluista joukkue on onnistunut keräämään vain 22 pistettä. Syyttävä sormi osoittaa vahvasti viisikkopelin ja puolustamisen heikkouteen, sillä maalintekovoimaa joukkueella riittäisi KHL:n keskikastiin asti. HK Vitjaz on voittanut 17 edellisestä pelistään vain 3, joten tämä kertoo paljon joukkueen profiilista.

Salavat Ufa on tällä hetkellä itäisen konferenssin kolmannella sijalla ja kuten edellä mainittiin, on kyseessä HK Vitjazin täysi vastakohta, sillä Ufa tunnetaan loistavasti viisikko- sekä puolustuspelistä, eikä ole ihme että joukkueella on koko sarjan vähiten päästettyjä maaleja. Tulivoimaa joukkueesta löytyy myös roppakaupalla ja meidän iloksemme vielä varsinkin suomalaisväristä. Salavat Ufalle kelpaa helpot pisteet ja tauon jälkeinen voittoputki voi alkaa.

Markkinat tarjoavat Salavat Ufan varsinaisen peliajan voitosta kertoimen 1.81 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 18.11.2021

Kohde: HK Vitjaz – Salavat Ufa
vihje: Salavat Ufa
Kerroin:
1.81

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.