KHL vihjeet: HK Sotshi – Nizhni Novgorod

Nizhni Novgorodin on aika ryhdistäytyä ja alkaa kerätä pisteitä

Suomen aikaa klo 17:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain sarjajumbo HK Sotshi sekä selvästi alisuorittava Nizhni Novgorod.

Kotijoukkue HK Sotshi on tällä hetkellä läntisen konferenssin viimeisellä sijalla, kun joukkue on onnistunut keräämään 24 otteluun vain 18 pistettä. Maalisuhteen osilta lukemat on melko karua katsottavaa, sillä 53:73 eivät ole millään mittareilla hyvä juttu. Joukkue kärsii pahoista poissaoloista, jotka eivät tule yhtään helpottamaan päivän ottelussa.

Nizhni Novgorod on tasaisen laadukas joukkue, jonka pitäisi päästä pelamaan pudotuspeleissä runkosarjan loputtua. Tällä hetkellä kuitenkin läntisen konferenssin yhdeksäs sija ei vielä oikeuttaisi ja pistetahti ei ole riittävä. Joukkueella on kasassa 23 pelatun ottelun jälkeen 23 pistettä ja maalisuhde näyttää neutraalia 61:61. Varsinkin heikommilta joukkueilta pitää nyt napata pisteet talteen ja siihen kyllä joukkue pystyy.

Markkinat tarjoavat Novgorodin varsinaisen peliajan voitosta mainion 2.10 kertoimen ja sen voit napata riskittömästi 50€ ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä.

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 30.10.2021

Kohde: HK Sotshi – Nizhni Novgorod
vihje: Nizhni Novgorod
Kerroin:
2.10

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.