KHL vihjeet: Dynamo Moskova – Jokerit

Dynamo Moskovan vauhti on pikkuhiljaa hieman hiipunut

Suomen aikaa klo 18:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain hieman hiipunut Dynamo Moskova sekä oman konferenssin kärkipaikalla majaileva Helsingin Jokerit.

Dynamo Moskova on tällä hetkellä läntisen konferenssin neljännellä sijalla, kun joukkue on onnistunut keräämään 27 pelatussa ottelussa yhteensä 34 pistettä. Joukkueen maalisuhde on vakuuttava 92:68, mutta viime aikoina peli on hieman tökkinyt. Viidestä viime ottelusta on vain kaksi voittoa, mutta suurimpana ongelmana on kaksi tappiota koko sarjan huonoimmille joukkueille Dinamo Riikalle sekä Amur Habarovskille. Näissä otteluissa maalinteko-ongelmat ovat nousseet esille ja jo pidemmän aikaa joukkue on kärsinyt pahasta epätasaisuudesta.

Helsingin Jokerit pitää hallussaan läntisen konferenssin kärkisijaa ja takana on neljä KHL:n mahtiseuraa, kuten TsSKA Moskova, SKA Pietari ja Dynamo Moskova. Jokerien maalisuhde on näyttävä 90:69 ja joukkue on viidestä viime pelistään onnistunut voittamaan neljä. Vastustajat näissä eivät ole olleet sarjan kärkeä, mutta pisteitä joukkue onnistuu keräämään loistavalla vauhdilla. Kärkijoukkueita vastaan maalinteko on ajoittain hieman tahmeaa, joten tänäänkään ei tuskin maaleilla mässäillä, mutta pisteet lähtevät vierasjoukkueen mukana Moskovan illasta.

Markkinat tarjoavat Jokerien lopullisesta voitosta 2.08 kertoimen  ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 15.11.2021

Kohde: Dynamo Moskova – Jokerit
vihje: Jokerit ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.08

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.