KHL vihjeet: Dinamo Minsk – Sibir Novosibirsk

Dinamo Minskillä oma pää vuotaa ottelusta toiseen

Suomen aikaa klo 16:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain sarjan eniten maaleja päästänyt Dinamo Minsk sekä kolmanneksi vähiten päästänyt Sibir Novosibirsk.

Kotijoukkue Dinamo Minskin peleissä maalikarkelot ovat olleet suuressa roolissa. Harmillisesti vain vastustajat tuntuvat tekevän melkein aina kaksinkertaisen määrän maaleja, joten pisteet lipsuvat kerta toisensa jälkeen käsistä. Dinamo Minsk on tällä hetkellä läntisen konferenssin 8. sijalla ja joukkueen maalisuhde näyttää lukemia 88:94. Kolmessa viime ottelussa joukkue on päästänyt omiin peräti 16 maalia eli yli viiden maalin keskiarvolla per ottelu kiekkoja uppoaa omaan päähän. Maalintekovoimaa joukkueesta löytyy, mutta ennen kuin oman pään pelaaminen on kunnossa, ei joukkue pääse taistelemaan pisteistä.

Sibir Novosibirsk on tällä hetkellä kuuma joukkue. Viimeisestä 11 ottelusta joukkue on kerännyt peräti yhdeksän voittoa ja mukaan mahtuu koviakin vastustajia, kuten viime ottelussa 1-2 tappion kärsinyt SKA Pietari. Joukkueen tekeminen vieraskentällä on yhtä hyvää kuin kotikaukalossa, joten edes tästä päivän vastustaja ei saa juurikaan etua. Sibir Novosibirskin maalisuhde on negatiivinen 58:64, mutta joukkue ei olekaan profiloitunut maalintekoon vaan puolustamiseen. Dinamo Minskillä on täysi puhde yrittää saada ylipäänsä maalihanat avattua Sibiriä vastaan.

Vierasjoukkue Sibir Novosibirsk on markkinoilla altavastaaja, joten saadaan mainio peli-idea pelata lopullista voittoa kivalla kertoimella.

Markkinat tarjoavat Sibir Novosibirskin lopullisesta voitosta kertoimen 2.06 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 21.11.2021

Kohde: Dinamo Minsk – Sibir Novosibirsk
vihje: Sibir Novosibirsk ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.06

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.