KHL vihjeet: Avangard Omsk – Salavat Ufa

Voitosta voittoon etenevä Salavat Ufa ei pysähdy tänään

Suomen aikaa klo 19:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain epätasaisesti pelaava Avangard Omsk sekä pisterohmu Salavat Ufa.

Kotijoukkue Avangard Omsk on tällä hetkellä itäisen konferenssin kuudennella sijalla, kun joukkue on onnistunut 21 ottelussa keräämään vain 24 pistettää. Joukkueen maalisuhde on kelpo 60:55, mutta paljon odotettiin enemmän kauden alussa. Voidaan kuitenkin todeta, että Omskin joukkue on edelleen työn alla ja jossain kohtaa alkaa selvä nousujohdanne. Omskilla on otteluun lähtiessä kotietu sekä lepoetu, mutta se ei vielä käännä vaakakuppia kotijoukkueen puoleen.

Salavat Ufa puolestaan löytyy tällä hetkellä itäisen konferenssin kolmannelta sijalta, kun joukkue on onnistunut keräämään 23 ottelussa 34 pistettä. Salavat Ufan maalisuhde on huomattavasti parempi 72:46, joka tarkoittaa että joukkue päästää vain kaksi maalia ottelua ja tekee selvästi yli kolme vastustaja verkkoon. Edellinen ottelu oli harmillinen, sillä Ufa onnistui sulamaan 2-0 johtoasemasta Severstal Cherepovetsia vastaan ja häviämään ottelun lukemin 3-2. Tämä oli kuitenkin vain ohimenevä notkahdus ja tänään joukkue palaa jälleen voittojen tiellä.

Voittoputken yhdeksänteen kohteeseen otetaankin mukaan tasaisen loistava vierasjoukkue, jonka pitäisi ottelusta kaivaa kaksi pistettä talteen joko varsinaisella peliajalla tai sen jälkeen. Kohde varmistellaan mooneyline -valinnalla, joten lopullinen voitto riittää jatkamaan osumaputkea.

Markkinat tarjoavat Salavat Ufan lopullisesta voitosta mainion 1.90 kertoimen ja sen voit napata riskittömästi 50€ ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä.

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 29.10.2021

Kohde: Avangard Omsk – Salavat Ufa
vihje: Salavat Ufa ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.90

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.