KHL vihjeet 9.8.2020

Keskiviikkona peleille saadaan vain kaksi kohdetta

Keskiviikon ottelutarjonta on melkoisen laihaa ja suuret tasoerot ovat pilanneet kertoimet. Altavastaajia ei kannata vielä tässä kohtaa lähteä pelaamaan 20% voittomahdollisuuksilla, sillä niissäkin voi olla olla vielä virheitä. Annetaan kauden edetä vähän matkaa, ennen kuin aloitetaan hyvin pienien osumatodennäköisten kohteiden varsinainen pelaaminen, jotta voidaan luottaa täysin arvioon. Nyt vielä otanta on kuitenkin liian pieni.

Betsaa ilman rekisteröitymistä!

Tarjolla on kuitenkin kaksi pelattavaak kohdetta. Ak Bars Kazan on esiintynyt hyvin kuten ennakkoarviotkin osasi odottaa. Vastassa on yliarvostettu Dinamo Minsk, jonka on kohta markkinoilla ajauduttava realistiseen tilanteeseen, jossa jokainen voitto olisi melkein täysi yllätys.

Toinen loistava pelikohde on Spartak Moskovan voitto. Kuten edellisessäkin KHL vihjeessä mainitsin, on joukkueen tekeminen mennyt eteenpäin viime kaudelta ja joukkueen valmentajalla on tässä suuri rooli. Nyt kun porukkaa on vahvistettu myös paperilla, niin olisi ihmekin jos ei voittoja tulisi viime kautta enempää. Ehdottomasti vahvempi joukkue kuin vastustaja Salavat Ufa.

KHL veikkausvihjeet 9.9.2020

Kohde: Dinamo Minsk – Ak Bars Kazan
vihje: Ak Bars Kazan
Kerroin:
1.57

Kohde: Spartak Moskova – Salavat Ufa
vihje: Spartak Moskova
Kerroin:
2.43

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.