KHL vihjeet 29.9.2020

Tiistaina pelataan iso KHL kierros ja pelattavaa löytyy!

KHL kierrokselta löydetään tiistaina peleille kaksi maistuvaa kohdetta, joista toinen on suomalaisittain kiinnostava. Jokerit ovat olleet alkukauden kertoimienlaskijoiden suosikki, mutta nyt kun vastaan asettuu kovempi joukkue on ääni kellossa toinen. Myös osakkeitaan nostanut Dinamo Minsk saadaan painettua vetoihin mukaan.

Betsaa ilman rekisteröitymistä!

Jokerit pelaavat vieraissa Avangard Omskia vastaan, joka on ehdottomasti KHL:n kärkijoukkueisiin lukeutuva laadukas joukkue. Tilannetta tasoittaa kuitenkin se, että samaan kategoriaan voidaan listata myös Jokerit. En näe skenaariota jossa Jokereiden 3.20 kerroin ei olisi pelattava, sillä ottelun pitäisi olla lähellä 50/50 arviota. Jos osumatodennäköisyyttä haluaa kasvattaa, niin suosittelen pelaamaan Jokerien voiton moneyline -valinnalla, joten jatkoaika ja rankkarit lasketaan mukaan myös.

Dinamo Minsk on yllättänyt kaikki alkukaudella ja lento tulee varmasti tasaantumaan, mutta aivan vielä ei taida olla sen aika. Joukkue on saanut puristettua paljon mehua irti kokoonpanostaan, jolla ei voida kilpailla kärkijoukkueita vastaan koko kauden ajan, mutta vielä se on mahdollista. Vastaan astelee tänään Severstal Cherepovets, joka voidaan luokitella käytännössä joka kausi KHL:n pohjajoukkueisiin. Dinamo Minsk on ottelun suosikki, joten 2.65 kertoimet kelpaavat mainiosti!

KHL veikkausvihjeet 29.9.2020

Kohde: Avangard Omsk – Jokerit
vihje: Jokerit
Kerroin:
3.20

Kohde: Severstal Cherepovets – Dinamo Minsk
vihje: Dinamo Minsk
Kerroin:
2.65

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.