KHL vihjeet 28.9.2020

Viikko aloitetaan kahdella pelikohteella

Maanantaina KHL kierros tarjoilee vain kaksi ottelua, mutta näihin molempiin saadaan laitettua panokset sisään. Ensimmäisessä on yli -sekä aliarvostetut joukkueet vastakkain ja toinen on puolestaan mielenkiintoinen paikallistaisto jälleen kerran.

Betsaa ilman rekisteröitymistä!

Sibir Novosibirsk – Jekaterinburg on kahden tasaisen joukkueen kohtaaminen. Sen puolesta onkin ihmeteltävää, miksi kotijoukkueen kerroin varsinaisen peliajan voitolle on mieletön 3.00. En näe tilannetta läheskään näin paljon Jekaterinburgin eduksi, joten panokset suunnataan kotivoiton puolesta. Kumpikaan joukkue ei ole vielä kuluneella kaudella näyttänyt hampaitaan, eikä näin ollen kumpikaan ole toistaan parempi.

Spartak Moskova – Dynamo Moskova on jälleen päivän kuumin ottelu. Edellinen paikallistaisto kirjattiin Dynamon nimiin suvereenisti 5-0. Tässä ottelussa Dynamo oli jatkuvasti niskan päällä, eikä Spartak päässyt oikein edes käynnistämään moottoreitaan muuta kuin puolustuspäässä. Silloiseen otteluun arviot puolsivat pelaamaan Spartakia, mutta tällä kertaa yksilötaidon voima on liikaa jättää panokset asettamatta ¨vierasjoukkueen” voiton puolesta.

KHL veikkausvihjeet 28.9.2020

Kohde: Sibir Novosibirsk – Jekaterinburg
vihje: Sibir Novosibirsk
Kerroin:
3.00

Kohde: Spartak Moskova – Dynamo Moskova
vihje: Dynamo Moskova
Kerroin:
2.0528

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.