KHL vihjeet 25.9.2020

Perjantaina peleille saadaan kaksi kohdetta

Perjantaina ottelutarjonta on melko hyvä ja yhteensä kaksi pelikohdetta saadaan kaivettua KHL kierrokselta. Toisessa luotetaan hyvin esiintyneeseen altavastaajaan ja toisessa panokset asetetaan Jokereita vastaan markkinan liian suuren arvostuksen takia.

Betsaa ilman rekisteröitymistä!

Jekaterinburg – Dinamo Minsk panokset kääntyvät vierasjoukkueen puolesta, sillä kotijoukkue on arvostettu aivan liian suureksi suosikiksi. Jekaterinburgin otteet kentillä eivät ole olleet kauden alun odotuksia vastaavia, kun taas Minsk on esiintynyt paljon paremmin kuin mitä arviot näyttivät vielä viikko sitten. Vierasjoukkueen mahdollisuuksia nostetaan tasoituksella, jotta saadaan suurempi osumatodennäköisyys.

Jokerit – Sibir Novosibirsk panokset menevät myös altavastaajan puolelle, sillä Jokereihin luotetaan markkinoilla aivan liikaa. Sibir Novosibirsk on esiintynyt odotetun tasaisesti, eikä olisi mitään järkeä jättää käyttämättä mieletöntä 5.60 kerrointa! Tässäkin pelissä voidaan nostaa osuman todennäköisyyttä ja antaa vierasjoukkueelle pieni tasoitus.

KHL veikkausvihjeet 25.9.2020

Kohde: Jekaterinburg – Dinamo Minsk
vihje: Dinamo Minsk +1.5
Kerroin:
1.74

Kohde: Jokerit – Sibir Novosibirsk
vihje: Sibir Novosibirsk +1.5
Kerroin:
1.83

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.