KHL vihjeet 24.9.2020

Torstaina peleille saadaan kaksi pelikohdetta hyvällä osumatodennäköisyydellä

Ottelutarjonta on mielenkiintoinen ja kahden suosikin matkaan voidaan laskea panokset tänään. Ensimmäisessä ottelussa varsinkin on tarjolla melkoista ylikerrointa, kun vastakkain pelaavat kaksi täysin eri tasoista joukkuetta. Toisessa vihjeessa luotetaan puolestaan yksilötaitoon.

Betsaa ilman rekisteröitymistä!

Salavat Ufa – Traktor Tsheljabinsk on päivän ehdottomasti paras pelikohde. Kotijoukkue on paperilla laadukas joukkue ja vastustaja puolestaan vain kohtalainen. Traktorin maalintekovoima on vuodesta toiseen heikkoa, eikä kestä juurikaan vertailua Ufan kanssa. Myös tasaviikoin puolustaminen on useamman askeleen jäljessä, eikä edes maalivahti pysty haastamaan Ufan Juha Metsolaa. Panokset siis laitetaan kotijoukkueen voiton puolesta.

HK Sotshi – Dynamo Moskova vierasjoukkueen yksilötaito konkretisoituu varmasti maalien osalta, eikä kotijoukkueella ole tarjota tähän oikein mitään lääkettä. Dynamo Moskovan riveistä löytyy taitoa ja edelliseen neljään otteluun joukkue ei ole tehnyt alle neljää maalia. En näe mitään syytä miksi tämä muuttuisi, sillä kotijoukkue Sotshi on huomattavasti heikompi joukkue. Panokset vierasvoiton puolesta sisään!

KHL veikkausvihjeet 24.9.2020

Kohde: Salavat Ufa – Traktor Tsheljabinsk
vihje: Salavat Ufa
Kerroin:
2.14

Kohde: HK Sotshi – Dynamo Moskova
vihje: Dynamo Moskova
Kerroin:
1.80

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.