KHL vihjeet 23.9.2020

Keskiviikkona pelitarjonta on yhden ottelun kokoinen minikierros

Vaikka ottelutarjonta onkin ohut, niin peleille saadaan silti loistava kohde! SKA Pietari – Sibir Novosibirsk ottelun kertoimen ovat aivan mielipuoliset. Vierasvoitolle on tarjolla jopa 7.40 kerroin varsinaisen peliajan voitosta. Tämä ei vastaa läheskään todellisuutta vaikka SKA Pietari onkin suuri suosikki.

Betsaa ilman rekisteröitymistä!

Sibir Novosibirsk pelaa loistavasti joukkueena ja voi aiheuttaa melko vaikeitakin hetkiä mille tahansa joukkueelle. SKA Pietarin pelissä korostuu yksilötaito, joka on viime kaudesta kuitenkin heikentynyt. Esimerkkinä SKA Pietari voitti Nizhni Novgorodin 2-1 hyvin ohuilla marginaaleilla, vaikka kertoimien valossa tämäkin ottelu oli päivänselvä ylikävely. Jos Sibir onnistuu tyrehdyttämään vastustajan avainpelaajat, niin luvassa voi olla suuri työmäärä SKA Pietarilla jos voitosta halutaan pelata.

Tiedostamme ottelun lähtökohdat ja SKA Pietari on selvä suosikki, joten peleihin otetaan mukaan tasoitusta Sibirin puolesta ja näin kasvatetaan osumatodennäköisyyttä. Osumaan riittää kahden maalin tappiokin maistuvalla 1.74 kertoimella!

KHL veikkausvihjeet 23.9.2020

Kohde: SKA Pietari – Sibir Novosibirsk
vihje: Sibir Novosibirsk +2.5
Kerroin:
1.74

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.