KHL vihjeet 20.9.2020

Sunnuntaina pelataan voittajaa sekä maalimäärää

Sunnuntaina ottelutarjonta on kohtalainen, mutta tasoerot joukkueiden välillä ovat selvästi korostuneet tänä vuonna ja sen takia mitättömän osumakeskiarvon ylikertoimia ei lähdetä pelaamaan pienellä panoksella. Tarjolla on kuitenkin mielenkiintoinen ottelu, josta arvion mukaan helposti on odotettavissa vähämaalista nyhjäystä sekä yksi paikalliskamppailu.

Betsaa ilman rekisteröitymistä!

Jekaterinburg – Avangard Omsk pelataan suomen aikaa klo 15:00 ja tästä on odotettavissa tiukkaa vääntöä. Ei niinkään maaleilla juhlimista, sillä molemmat pelaavat tiivistä jääkiekkoa, eikä yksilöiden höntyily ole arkipäivää. Laadukkaat ja tasaiset rosterit eivät myöskään puolla maalijuhlia, sillä laatu on lähinnä keskitetty puolustukseen. Maalintekijöitä kyllä löytyy, mutta mitään suvereeneja supertähtiä ei mahdu kokoonpanoihin. Myös loistavat maalivahdit kallistavat vaakakuppia rajusti underiin.

Dynamo Moskova – Spartak Moskova on sikäli hauska, että näihin paikallistaistoihin on jo vuosia pelattu Spartak Moskovaa ja edelliset kaksi kohtaamista onkin menneet heidän nimiinsä vaikka suuria altavastaajia ovatkin olleet. Sama teema jatkuu tänäkin vuonna, sillä Dynamo Moskovan yksilötaitoon reagoidaan liikaa ja unohdetaan kuinka hyvin Spartak pelaa joukkueena. Tunteet kuumenevat ja outoja tapahtumia on aina luvassa paikallistaistoissa, joten se lisää sattuman arvoa ja tämä yleensä on altavastaajan eduksi. Pehmennetään odotusarvoa ottamalla tasoitusta Spartakin eduksi, joten pelkkä tasapelikin riittää. Jatkoajalla Dynamo saa suuren edun yksilötaidon vahvuudesta.

KHL veikkausvihjeet 20.9.2020

Kohde: Jekaterinburg – Avangard Omsk
vihje: alle 5.5 maalia
Kerroin:
1.45

Kohde: Dynamo Moskova – Spartak Moskova
vihje: X2 (tasapeli tai vierasvoitto)
Kerroin:
1.80

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.