KHL vihjeet 17.9.2020

Torstaina kohdetarjonnasta poimitaan jälleen kaksi kohdetta

KHL kierroksella kaksi mielenkiintoista ottelua. Mukana vihjeissä on jopa Kunlun, jonka kauden avaus ei ole varsinaisesti mennyt käsikirjoituksen mukaan, mutta potentiaalia on kuitenkin parantaa peliä. Vähintään hieman ja sitä markkinat eivät ole ottamassa huomioon vielä hetkeen.

Betsaa ilman rekisteröitymistä!

Ak Bars Kazan – Salavat Ufa on illan laadukkain ottelu. Markkinoilla ollaan painettu Ak Bars Kazan suureksi suosiksi, mutta en aivan allekirjoita kertoimia. Salavat Ufan varsinaisen peliajan voitolle on pelattavissa 3.84 kerroin, joka on aivan liian suuri. Kyseessä on kuitenkin laadukas joukkue, joka voi yllättää minkä tahansa joukkueen. Vetolapuille saadaan suomalaisväriä hyvällä ylikertoimella, sillä joukkueessa pelaa Metsola, Hartikainen, Manninen, Granlund ja penkin takana häärii Lämsä.

Kunlun – Jekaterinburg ei olekaan kovin viihdyttävä ottelu, vaikka mahdollisesti outoja tapahtumia voi olla luvassa. Kunlun on avannut kauden katastrofaalisella 8:20 maalisuhteella ja viidellä perättäisellä tappiolla. Jekaterinburg puolestaan on voittanut viidestä ottelustaan neljä varsinaisella peliajalla ja hävinnyt yhden varsinaisen peliajan jälkeen. Voidaan siis puhua vastakohdista. Kunlunin voittokerroin 5.20 on silti liian suuri ja markkinan aliarvostus tuottaa takaisin pitkässä juoksussa. Toivotaan yllätystä!

KHL veikkausvihjeet 17.9.2020

Kohde: Ak Bars Kazan – Salavat Ufa
vihje: Salavat Ufa
Kerroin:
3.84

Kohde: Kunlun – Jekaterinburg
vihje: Kunlun
Kerroin:
5.20

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.