KHL vihjeet 16.9.2020

Keskiviikon peleistä saadaan kaksi pelikohdetta

KHL kierros ei tarjoile paljoakaan otteluita, mutta sitäkin maistuvampia veto-ideoita on tarjolla. Ensimmäisessä ottelussa ei juurikaan ole viihdettä tarjolla, kun vastakkain astelee Amur Habarovsk ja Dinamo Riika. Molemmat joukkueet löytyy sarjataulukon pohjalta vuosittain, eikä tämä kausi tule tekemään muutoksia asiaan. Toisessa ottelussa on vastakkain työteliäs Sibir Novosibirsk sekä supertähtien loistetta nauttiva Dynamo Moskova.

Betsaa ilman rekisteröitymistä!

Amur Habarovsk – Dinamo Riika pitäisi odotusarvoisesti tulla olemaan hyvinkin tylsä ottelu, eikä maaleillakaan varmasti juhlita. Kotijoukkueen kertoimeksi tarjottava 2.70 on kelpo kohde, sillä kyseessä on kuitenkin vähintäänkin yhtä vahva joukkue kuin vastustajansa.

Sibir Novosibirsk – Dynamo Moskova on päivän kiimaisin ottelu! Jäällä on viime KHL kauden parhaimmistoa, kuten Jaskin, Shipachyov ja Kagarlitsky. Mainittakoon vielä että koko kolmikko pelaa Dynamo Moskovan riveissä ja kun joukkueeseen on pakattu rutkasti muitakin sarjan parhaimmistoon kuuluvia pelaajia, on kyseessä yksi vahvimmista joukkueista ja jopa mahdollinen ehdokas mestariksi. Ei ole epäselvää että markkinoiden 2.25 kerroin varsinaiselle peliajalle ei olisi loistava peli-idea!

KHL veikkausvihjeet 16.9.2020

Kohde: Amur Habarovsk – Dinamo Riika
vihje: Amur Habarovsk
Kerroin:
2.70

Kohde: Sibir Novosibirsk – Dynamo Moskova
vihje: Dynamo Moskova
Kerroin:
2.25

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.