KHL vihjeet 15.9.2020

Tiistaina peleille saadaan tuttuja nimiä

Melkoisen suuri KHL kierros tarjoaa kaksi maistuvaa pelikohdetta. Kyseiset joukkueet tulevat vielä jonkin aikaa olemaan hyvinkin suurella todennäköisyydellä paljon peleillä, sillä markkinat jatkavat aliarvostamista. Varsinkin Spartak Moskovaa ei pidetä läheskään niin hyvänä joukkueena mitä pitäisi.

Betsaa ilman rekisteröitymistä!

Salavat Ufa- Nizhni Novgorod kotijoukkueen voitosta saadaan pelattavaa marginaalisesti. Nizhni Novgorodin kauden alkutaipale ei ole sujunut ilman ongelmia ja vaikea on kääntää suuntaa tasaisen vahvaa Salavat Ufaa vastaan. Kotijoukkueen maalivahti Juha Metsola on ehdottomasti koko liigan TOP3 maalivahti ja antaa joukkueelleen mahdollisuuden voittoon joka ilta. Vierasjoukkueen ongelmaksi muodostuu maalinteko sekä kärsivällisyys.

Spartak Moskova – Traktor Tsheljabinsk kotijoukkueen aliarviointi jatkuu. Tasainen ja taktisesti loistava joukkue on jostain kumman syystä edelleen markkinoilla rankattu kohtalaiseksi joukkueeksi, vaikka nippu voi haastaa minkä tahansa joukkueen. Nimivahvaa rosteria ei löydy, mutta joukkuepelin laatu on liikaa monelle vastustajalle. Traktorin sekava pelaaminen ei anna mahdollisuuksia voittoon, joten panokset kotijoukkueen voitolle.

KHL veikkausvihjeet 15.9.2020

Kohde: Salavat Ufa – Nizhni Novgorod
vihje: Salavat Ufa
Kerroin:
1.56

Kohde: Spartak Moskova – Traktor Tsheljabinsk
vihje: Spartak Moskova
Kerroin:
2.18

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.