KHL vihjeet 13.9.2020

Sunnuntaina ylikertoimia tarjolla kahdessa kohteessa

KHL kierros tarjoilee paljon viihdettä, mutta vain kahdesta ottelusta saadaan nauttia ylikertoimien muodossa. Kertoimissa on nähtävissä selvästi alkukauden jatkumoa tiettyjen joukkueiden yliarvostamisessa sekä aliarvostamisessa. Näiden ansiosta laitetaan kaksi kohdetta sisään sunnuntaina.

Betsaa ilman rekisteröitymistä!

HK Sotshi – Ak Bars Kazan ottelussa kotijoukkue on ansaitusti laskettu altavastaajaksi, mutta Ak Bars Kazanin kertoimet ovat silti pelattavissa. Varmasti nähdään laskua vielä ottelun lähestyessä, mutta ainakin toistaiseksi ylikerroin on löydettävissä suosikin puolelta. Ak Bars Kazan on jatkuvasti hieman aliarvostettu joukkue, joka antaa päivä toisensa jälkeen mahdollisuuden ylikertoimiin.

Spartak Moskova – Dinamo Minsk vastakkain asettuvat todella laadukas joukkue sekä lähinnä väärässä pelaava vierasjoukkue. Dinamo Minsk on yliarvostettu vaikka esitykset ovat olleet luokattomia. Toisaalta on myös mahdollista että Spartak Moskova on edelleen aliarvostettu, mutta joukkue on kyllä todistanut tälle kaudelle jo pystyvänsä pääsemään pitkälle. Ylikerrointa on pelattavissa suosikin puolesta ja tämä kyllä kelpaa!

KHL veikkausvihjeet 13.9.2020

Kohde: HK Sotshi – Ak Bars Kazan
vihje: Ak Bars Kazan
Kerroin:
1.80

Kohde: Spartak Moskova – Dinamo Minsk
vihje: Spartak Moskova
Kerroin:
1.80

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.