KHL vihjeet 12.9.2020

Lauantaina ottelutarjonnasta irtoaa kaksi pelikohdetta

Viikonloppu on saapunut ja tuonut mukanaan mainioita KHL-otteluita. Lauantaina peleille saadaan kaksi kohdetta marginaalisilla ylikertoimilla. Mielenkiintoisin kamppailu käydään Barys Nur-Sultan – Dynamo Moskova välisessä kohtaamisessa. Kaksi laadukasta joukkuetta, mutta kertoimet ovat pielessä.

Betsaa ilman rekisteröitymistä!

Ensimmäinen pelikohde on Sibir Novosibirsk – Kunlun. Joukkueista jälkimmäinen on aloittanut kautensa katastrofaalisen huonosti, eikä siihen oikein tahdo löytyä lääkkeitä. Kokoonpano on heikentynyt paljon edellisestä kaudesta, eikä pois lähteneitä pelaajia olla pystytty paikkaamaan. Kotijoukkueen mahdollisuudet voittoon peruspelillä ovat todella suuret, mutta kertoimien laskiessa kohde kannattaa jättää välistä.

Toinen pelikohde on mielenkiintoinen kamppailu Dynamo Moskovan ja Barys Nur-Sultanin välillä. Joukkueista Dynamo Moskova on syvempi kokonaisuus ja tätä myöden myös laadukkaampi. Kertoimissa on reagoitu liiaksi Moskovan huonoon kauden avaukseen. Tämä antaa mahdollisuuden pelata ennakkosuosikkia vierasjoukkueena.

KHL veikkausvihjeet 12.9.2020

Kohde: Sibir Novosibirsk – Kunlun
vihje: Kunlun
Kerroin:
1.40

Kohde: Barys Nur-Sultan – Dynamo Moskova
vihje: Dynamo Moskova
Kerroin:
2.30

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.