KHL vihjeet 11.9.2020

Perjantaina peleille saadaan kaksi suosikkia

Viikonloppu on alkamassa ja pelikohteiden tarjonta ei ole päätä huimaava. Otteluohjelma kokee jatkuvia muutoksia, kun KHL:ssä ollaan nähty COVID-19 tartuntoja eri joukkueiden pelaajilla. Tämän päiväinen Jokereiden ottelu on myös siirretty.

Betsaa ilman rekisteröitymistä!

Perjantain pelikohteissa luotetaan joukkueiden perusvahvuuteen, koska tässä vaiheessa kautta ja näissä olosuhteissa on vaikea arvioida pelin sisäisiä sekä ulkopuolisia asioita tarkasti. Jekaterinburg aloitti kautensa hyvin ja pelaaminen näyttää hyvin nousujohteiselta. Vastustaja Nizhni Novgorod on pelannut ailahtelevia pelejä, eikä tämän päivän vastustaja anna vielä tilaisuutta löytää kultaista keskitietä kaukalossa.

Suuri ja mahtava SKA Pietari kohtaa Lokomotiv Yaroslavlin. Lokomotiv on aloittanut kautensa kolmella voitolla ja nämä ovat olleet todellakin vakuuttavia. En kuitenkaan usko, että vastaava taso pysyy yllä kovinkaan pitkään vaan on pikkuhiljaa aika palata todellisuuteen. Markkinat ovat reagoineet vahvasti Lokomotivin alkukauteen, jonka ansiosta SKA Pietari saa pelattavan kertoimen ottelun suosikkina.

KHL veikkausvihjeet 11.9.2020

Kohde: Jekaterinburg – Nizhni Novgorod
vihje: Jekaterinburg
Kerroin:
1.80

Kohde: SKA Pietari – Lokomotiv Yaroslavl
vihje: SKA Pietari
Kerroin:
2.00

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.