KHL vihjee: Dinamo Riika – SKA Pietari

Kovaan vireeseen päässyt SKA Pietari ei pysähdy tänäänkään

Suomen aikaa klo 19:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain Dinamo Riika sekä kiven kova SKA Pietari, jonka tekeminen viime aikoina on vakuuttanut.

Dinamo Riika on läntisen konferenssin 10. sijalla ja joukkueen maalisuhde näyttää lukemia 44:68, mikä on jo ennen kauden alkuakin ollut odotettavissa. Joukkue on pelannut 22 ottelua, joten tehtyjä maaleja tulee tarkalleen kaksi ottelua kohden keskimäärin. Kärkijoukkueita vastaan lukema putoaa melkeinpä yhteen maaliin, joten ainakaan voitosta ei kotijoukkue pääse tänään taistelemaan.

SKA Pietari on oikeutetusti läntisen konferenssin kärkisijalla 33. pisteen voimin. Joukkueen maalisuhde näyttää 22 pelatun ottelun jälkeen lukemia 76:45 ja tämä tarkoittaa yli kolmea tehtyä maalia ottelua kohde. Alemman kastin joukkueita vastaan lukema on hyvinkin neljän yläpuolella ja varsinkin nyt kun joukkue on saanut puolustukseen lisää kiekollista osaamista Mikko Lehtosen muodossa.

Vierasvoiton kertoimet on jo poljettu alas, joten pelikohde löydetään tehtävistä maaleista. Lähdetään jatkamaan voittoputkea ja pidetään homma maltillisena.

Markkinat tarjoavat SKA Pietari yli 3.5 maalia kertoimen 1.91 ja sen voit napata riskittömästi 50€ ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä ja tulla mukaan voittoputkeen!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 27.10.2021

Kohde: Dinamo Riika – SKA Pietari
vihje: SKA Pietari yli 3.5 maalia
Kerroin:
1.91

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.