KHL vetovihjeet 19.1.2021

Tiistain KHL kierroksella pelataan jopa 11 ottelua

Alkuviikon KHL tarjonta ei jätä turhia miettimisen varaan ja isolta kierrokselta löydetään kaksi hyvää pelikohdetta suurilla odottamilla. Toisessa kohteessä hypätään mukaan suuren seuran kurssin käännökseen ja toisessa luotetaan suomalaisten osaamiseen.

Talleta 10€ pelaa 50€

Jekaterinburg – SKA Pietari:

IOttelun ennakkosuosiksi on laskettu kertoimien valossa vierasjoukkue SKA Pietari, joka paperilla on ainakin oikein laskettu. Mielestäni kuitenkin 2.41 kerroin varsinaisen peliajan voitolle on liian suuri. Jättiseura on paperilla yksi koko sarjan parhaista joukkueista. Heikot esitykset viime aikoina ovat saaneet markkinat reagoimaan liikaa ja tämä avaa meille loistavan pelivalinnan vierasjoukkueen puolesta.

Salavat Ufa – Severstal Cherepovets:

Suomalaisille tutuksi tullut Salavat Ufa pelaa parasta runkosarjaa aikoihin. Pistepörssin toiselta sijalta löytyykin Hartikainen, joka on ollut paljon esillä mediassa uskomattomien esityksiensä ansiosta. Ufan maalintekovoimasta kertoo hyvin se, että pistepörssin TOP10 mahtuu peräti kolme Ufan pelaajaa ja kaikki ovat suomalaisia. Kotijoukkue on huomattavasti parempi joukkue, jonka takia panokset asetetaan varsinaisen peliajan voitolle.

KHL vetovihjeet 19.1.2021

Kohde: Jekaterinburg – SKA Pietari
vihje: SKA Pietari
Kerroin:
 2.41

Kohde: Salavat Ufa – Severstal Cherepovets
vihje: Salavat Ufa
Kerroin:
 1.57

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.