KHL vedonlyöntivihjeet: TsSKA Moskova – SKA Pietari

Kahden jättiläisen kohtaaminen ei tunnu samalta kuin menneinä vuosina

Suomen aikaa klo 16:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain KHL:n mahtiseuraa, TsSKA Moskova ja SKA Pietari. Vain jälkimmäinen näistä kuitenkin on suorittanut tutulla tasolla, joten samanlaista kiihkoa ei kohtaamisessa ole kuin mihin ollaan totuttu.

TsSKA Moskova on läntisen konferenssin neljännellä sijalla, kun joukkue on pelannut 26 ottelua. Joukkueen maalisuhde näyttää neutraalia 58:55, joka on huonoin joukkueen maalisuhde vuosiin tässä kohtaa kautta. Pisteitä joukkue on kerännyt vain 33, joten voidaan ainakin vielä puhua TsSKA:n yhdestä heikoimmista kausista ainakin tähän asti. Vaikka viidestä edellisestä ottelusta voittoja on kertynyt neljä, ei joukkueella ole silti aihetta juhlaan, sillä neljässä näistä oli vastassa alemman kastin joukkueita.

SKA Pietari on samaisen konferenssin kärkisijalla, kun joukkue on pelannut myös 26 ottelua. Joukkueen maalisuhde näyttää odotetun hyvältä 87:56. Pisteitä on ehtinyt jo kertyä yhteensä 39 ja joukkue esiintyy huomattavasti vakuuttavammin kuin päivän vastustaja. SKA Pietari on hävinnyt niukasti kaksi viimeisintä otteluaan, mutta näiden perusteella ei kannata tehdä vielä liian suuria liikkeitä. Laadukas ja monipuolinen joukkue on tällä hetkellä yksi koko liigan parhaista, eikä TsSKA pysty tähän vastaamaan.

Markkinat tarjoavat SKA Pietarin lopullisesta voitosta kertoimen 1.82 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 7.11.2021

Kohde: SKA Pietari – TsSKA Moskova
vihje: SKA Pietari ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.82

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.