KHL vedonlyöntivihjeet: Spartak Moskova – SKA Pietari

Moskovan illassa pelataan mielenkiintoinen tiukka vääntö huippujoukkuiden välillä

Suomen aikaa klo 19:30 alkavassa vastakkain asettuvat Spartak Moskova sekä SKA Pietari. Kotijoukkue on vahvistanut kokoonpanoaan kesän aikana, kun taas vierasjoukkue on pysynyt lähes saman tasoisena, ellei jopa marginaalisesti heikentyneenä.

parhaat kasinot

Läntisen konferenssin toisella sijalla majaileva Spartak Moskova on onnistunut kaudella loistavasti keräten viidestä ottelusta kahdeksan pistettä maalisuhteella 15:7. Vierasjoukkue SKA Pietari on kerännyt viidestä pelatusta ottelusta kuusi pistettä maalisuhteella 20:14.

Kotijoukkue Spartakin riveistä löytyy paljon hyökkäysvoimaa useammasta ketjusta. Kovan kaliiberin pelaajat, kuten Lehterä, Petterson, Kugryshev ja Loktionov saavat vastustajan päässä aiheutettua pahaakin tuhoa. Laadukas puolustus on onnistunut myös kaudella todella hyvin.

SKA Pietari on hävinnyt kaksi ottelua peräkkäin. Edellinen ottelu Nizhni Novgorodia vastaan ei ollut erikoinen esitys ja vastaavalla ei tänään ole tarjolla ainuttakaan pistettä.

Markkinat suosivat SKA Pietarin ottelun ehdottomaksi ennakkosuosikiksi, joten peli-idea on hyvinkin selvillä. Kotijoukkueen lopulliselle voitolle tarjotaan 2.30 ja siihen tartutaan!

KHL vetovihjeet 14.9.2021

Kohde: Spartak Moskova – SKA Pietari
vihje: Spartak Moskova ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.30

Pelaa huippu kertoimilla aina

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.