KHL vedonlyöntivihjeet: SKA Pietari – Jekaterinburg

Avtomobilist Jekaterinburgin kausi ei ole alkanut odotetulla tavalla

Läntisen konferenssin kakkossijalta löytyvä SKA Pietari haastaa itäisen konferenssin jumbon Jekaterinburgin suomen aikaa klo 19:30 alkavassa ottelussa. Saadaanko vierasjoukkueen potentiaali jo näkyviin?

SKA Pietarin kausi on alkanut mallikkaasti ja kolmesta ottelusta onkin näytettävänä maalisuhde 16:7, joka kuvastaa hyvin joukkueen laatua. Vierasjoukkue Jekaterinburgin maalisuhde on lukemissa 4:10 ja se ei kerro lainkaan kuinka paljon joukkueessa on potentiaalia.

Jekaterinburgin kokoonpanosta löytyy paljon hyökkäysvoimaa, kun se vain saadaan toimimaan halutulla tavalla. Nimiä löytyy useampiakin: Spooner, Prince, Macek, Makeyev, Da Costa ja Shumakov. Tässä on kuitenkin vasta kahden ketjun hyökkäysnimiä ja taitoa löytyy myös alemmistakin ketjuista.

Kun Jekaterinburg saa pakettinsa kuntoon, on se laajalta rintamalta puskeva höyryveturi, joka tulee olemaan vaikea pysäyttää. Ainoa joukkueen miinus on hieman keskinkertainen maalivahtiosasto, mutta eiköhän sielläkin aleta parannusta näkemään nopeastikin.

Markkinoilla SKA Pietari on ennakkosuosikki kuten pitääkin, mutta hieman liian suuri. Tästä syystä pelataan vierasvoittoa loistavalla kertoimella.

KHL vetovihjeet 8.9.2021

Kohde: SKA Pietari – Jekaterinburg
vihje: Jekaterinburg
Kerroin:
3.50

Nappaa 50€ ilmaisveto

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.