KHL vedonlyöntivihjeet: Severstal Cherepovets – Salavat Ufa

Salavat Ufa jatkaa virheetöntä pelaamista läntisen konferenssin jumboa vastaan

Suomen aikaa klo 19:00 alkavassa ottelussa vastakkain asettuvat Itäisen konferenssin 1. Salavat Ufa sekä läntisen konferenssin jumbo Severstal Cherepovets. Salavat Ufan ilmiömäinen alkukausi saa jatkoa vielä heittopussin kustannuksella.

parhaat kasinot

Salavat Ufa on pelannut kuluvalla kaudella seitsemän ottelua, joista mukaan on tarttunut täydet 14 pistettä. Jokainen voitto on tullut kaiken lisäksi varsinaisella peliajalla. Joukkueen maalisuhde on mieletön 29:8, joka tarkoittaa hieman yli yhtä päästettyä maalia/ottelua ja se on todella hyvä merkki joukkueelle, joka onnistuu tekemään yli neljä maalia/ottelu. Ufan lento tulee jossain kohtaa varmasti hieman hiipumaan, mutta vielä sen pitäisi jatkua helpolla voitolla.

Severstal Cherepovets on läntisen konferenssin viimeisellä sijalla. Joukkue on seitsemästä ottelusta kerännyt vain viisi pistettä ja maalisuhde näyttää surulliselta 14:20. Severstalin voitot ovat tulleet sarjan huonoimmilta joukkueilta, joten lukemat voisivat hyvinkin olla vieläkin huonommat.

Salavat Ufan varsinaisen peliajan kerroin 1.80 kelpaa hyvin peleihin mukaan.

 

KHL vetovihjeet 21.9.2021

Kohde: Severstal Cherepovets – Salavat Ufa
vihje: Salavat Ufa
Kerroin:
1.80

Pelaa huippu kertoimilla aina

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.