KHL vedonlyöntivihjeet: Severstal Cherepovets – Lokomotiv Yaroslavl

Alle odotusten pelannut Lokomotiv alkaa tulemaan kauden käännöskohtaan

Suomen aikaa klo 19:00 alkavassa ottelussa on vastakkain alakastiin kuuluva Severstal Cherepovets sekä ylempään kastiin kuuluva Lokomotiv Yaroslavl, jonka pelit ovat menneet hieman alle odotusten.

Kotijoukkue Cherepovets pitää läntisen konferenssin yhdeksättä sijaa hallussaan maalisuhteella 22:28, joka ei ole kovinkaan näyttävää katsottavaa 13 pelatun ottelun jälkeen. Tämä tarkoittaa että joukkue tekee keskimäärin alle 2 maalia otteluun, joka on auttamatta liian vähän, kun kuitenkin päästetään yksi maali keskimäärin enemmän. Cherepovets on onnistunut keräämään pisteensä alakastin joukkueilta, lukuunottamatta Salavat Ufan kertaluontoista voittoa. Joukkue ei ole kyennyt haastamaan kunnolla edes keskikastin joukkueita, joten Lokomotivia vastaan ei tule olemaan helppo ottelu.

Lokomotiv on pelannut kauden odotuksiin nähden todella heikosti, mutta nyt voi olla joukkueella aika kääntää suunta selvästi ylöspäin. Loko on tällä hetkellä läntisen konferenssin seitsemännellä sijalla maalisuhteella 35:34. Vastassa on ollut paljon ylemmän keskikastin ja yläkästin joukkueita, mutta siltikin enemmän olisi voinut odottaa. Joukkueesta löytyy niin paljon laatua, että nyt viimeistään on aika alkaa suorittamaan ja keräämään pisteitä toden teolla. Neljästä edellisestä ottelusta Lokomotivilla onkin kolme voittoa, joten kyllä pelaaminen on selvästi nousujohteista.

Joukkueiden tasoerot ovat valtavat ja sen takia panokset asetetaan vierasvoitolle varsinaisella peliajalla.

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 7.10.2021

Kohde: Severstal Cherepovets – Lokomotiv Yarsolavl
vihje: Lokomotiv Yaroslavl
Kerroin:
1.90

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.