KHL vedonlyöntivihjeet: Severstal Cherepovets – Bary Nur-Sultan

Sinnikäs Severstal Cherepovets on hankala vastustaja

Suomen aikaa klo 16:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain kovassa vireessä pelaava Severstal Cherepovets sekä vastakohta Barys Nur-Sultan.

Kotijoukkue Severstal Cherepovets on tällä hetkellä läntisen konferenssin 6. sijalla. Joukkue on kerännyt 28 pelatussa ottelussa kasaan jo 37 pistettä. Severstal Cherepovetsin vireestä kertoo hyvin viime aikaiset esitykset, sillä joukkue on voittanut 11 edellisestä ottelusta 10 ja edes ainoassa tappiossa joukkue ei jäänyt ilman pisteitä. Tällä hetkellä näyttää siltä, että joukkueella on yllättävän hyvät mahdollisuudet päästä pudotuspeleihin tällä kaudella.

Barys Nur-Sultan on itäisen konferenssin sijalla 10. eikä joukkueen viime aikainen tekeminen ole vakuuttanut millään osa-alueella. Kymmenestä edellisestä ottelusta joukkue on voittanut vain kaksi ottelua ja nekin sarjan huonoimpia vastaan. Maalisuhde näyttää negatiivista 69:93, joka kertoo pahoista ongelmista puolustuksessa. Barys Nur-Sultanilla ei ole aseita lähteä haastamaan Severstal Cherepovetsia heidän kotikentällä.

Markkinat tarjoavat Severstal Cherepovetsin varsinaisen peliajan voitosta kertoimen 2.08 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 20.11.2021

Kohde: Severstal Cherepovets – Barys Nur-Sultan
vihje: Severstal Cherepovets
Kerroin:
2.08

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.