KHL vedonlyöntivihjeet: Salavat Ufa – Neftehimik Nizhnekamsk

Salavat Ufan alkukausi on saanut joukkueen potentiaalia vastaavan startin

Suomen aikaa klo 14:30 alkavassa ottelussa laadukas Salavat Ufa kohtaa KHL:n alakastin joukkueisiin kuuluvan Neftehimik Nizhnekamskin. Vierasjoukkue on pelannut yli odotusarvojen, mutta se ei tee joukkueesta silti laadukasta.

parhaat kasinot

Salavat Ufa on yksi itäisen konferenssin parhaista ja monipuolisimmista joukkueista, sekä heillä on myös yksi sarjan parhaista maalivahdeista tukemassa joukkueen menestystä. Maalintekovoimaa on löytynyt laajalta rintamalta, joka oli hieman kysymysmerkkinä kauden alussa.

Neftehimik Nizhnekamsk itäisen konferenssin sijalla 3. eli kaksi sijaa kotijoukkuetta alempana. Joukkue on onnistunut voittamaan kaikki kolme otteluaan, mutta yksi näistä oli Kunlunia vastaan ja yksi Jokereiden ohipeli. Kolme voittoa ei vielä tee joukkueesta laadukasta ja mitä pidemmälle kausi etenee, sitä enemmän Neftehimik alkaa tappioita keräämään. Varsinkin kun vastassa on laadukkaita joukkueita.

Markkinoilla Ufa on selvä ennakkosuosikki aivan oikein, mutta vielä kertoimissa on marginaalisesti ilmaa varsinkin tasoitusvedossa.

KHL vetovihjeet 11.9.2021

Kohde: Salavat Ufa – Neftehimik Nizhnekamsk
vihje: Salavat Ufa -1.5
Kerroin:
1.91

Pelaa huippu kertoimilla aina

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.