KHL vedonlyöntivihjeet: Salavat Ufa – Jokerit

Paljon suomalaisväriä jäällä perjantain huippuottelussa

Suomen aikaa klo 17:00 alkavassa ottelussa on loistavan kauden pelannut Salavat Ufa sekä yli odotusten pisteitä kerännyt Helsingin Jokerit.

Kotijoukkue Salavat Ufa on tällä hetkellä itäisen konferenssin kolmannella sijalla maalisuhteen näyttäessä vakuuttavaa 44:21. Joukkue on onnistunut keräämään 14 pelaamassa ottelussa 22 pistettä, mikä on hieman ennakkoarvioita enemmän tässä kohtaa kautta. Ufa on päästänyt koko KHL:n joukkueista selvästi vähiten maaleja ja tästä suuri kiitos menee jälleen kerran loistavasti pelaavalle Juha Metsolalle. Salavat Ufalla on nyt hieman hiljaisempi ajanjakso menossa, kun kolmesta edellisestä ottelusta on vain yksi voitto. Kuitenkin joukkueen profiili on koko kauden pysynyt samaisena, eli peleissä tehdään kohtalaisen vähän maaleja puolin ja toisin.

Jokerit pitää hallussaan läntisen konferenssin piikkipaikkaa, kun otteluita on pelattu 15. Joukkueen maalisuhde näyttää 49:41, joka ei varsinaisesta dominoinnista vielä kieli, mutta ainakin pisteitä on tarttunut matkaan hyvällä prosentilla tiukoistakin väännöistä. Jokereiden peleissä on pitkälti samanlaista kaavaa havaittavissa, eli maalijuhlia ei juurikaan järjestetä vaan pelitapa perustuu koko joukkueen tiiviiseen pelaamiseen.

Kaksi laadukasta joukkuetta vastakkain, joten maalimäärät voivat helposti jäädä pieniksi ja siinä onkin päivän peli-idea.

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 8.10.2021

Kohde: Salavat Ufa – Jokerit
vihje: Maalit alle 5.5
Kerroin:
1.73

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.