KHL vedonlyöntivihjeet: Nizhni Novgorod – Jokerit

Kotijoukkue pääsee hakemaan viikon takaisesta mittelöstä revanssin

Suomen aikaa klo 19:30 alkavassa ottelussa vastakkain ovat aliarvostettu Nizhni Novgorod sekä Helsingin Jokerit. Jokerien voittoputki on venynyt jo seitsemän ottelun mittaiseksi, mutta tuleeko se tiensä päähän tänään vieraskentällä?

parhaat kasinot

Nizhni Novogord majailee läntisen konferenssin sijalla 9. ja joukkueen maalisuhde näyttää lukemia 19:24. Kahdeksasta ottelusta joukkue on onnistunut keräämän vain seitsemän pistettä ja se on keskikastin ylempään joukkoon kuuluvalle joukkueelle auttamatta liian vähän. Voittoja on kuitenkin ehtinyt kertyä jo esimerkiksi SKA Pietarista sekä Ak Bars Kazanista. Joukkueen potentiaali on vain hieman piilossa kun maalintekijät uupuvat.

Jokerit pitää hallussaan läntisen konferenssin kolmatta sijaa 14 pisteen turvin. Joukkue on pelannut yhdeksän ottelua ja kerännyt näistä 14 pistettä. Tällä hetkellä Jokerit viilettää seitsemän ottelun voittoputkessa, jonka aikana on kaatunut ainoastaan yksi loistava joukkue, Avangard Omsk. Lokomotiv Yaroslavl on voitettu kaksi kertaa, mutta joukkueen esitykset eivät vastaa odotettua tasoa. Jokereita yliarvostetaan tällä hetkellä markkinoilla ja vierasjoukkue onkin päivän kohtaamisen suosikki voittajaksi.

Kotijoukkueen lopullinen voitto saa kertoimen 2.00 ja se kelpaa hyvin peleihin. Mikäli maalintekovoimaa alkaa löytymään pikkuhiljaa ja kovat maalintekijät alkavat heräämään, on suunta vain ylöspäin. Edellinen joukkueiden kohtaaminen viikko takaperin päättyi 5-4 Jokerien voittoon voittolaukausten jälkeen.

 

KHL vetovihjeet 22.9.2021

Kohde: Nizhni Novgorod – Jokerit
vihje: Nizhni Novgorod ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.00

Pelaa huippu kertoimilla aina

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.