KHL vedonlyöntivihjeet: Neftehimik Nizhnekamsk – Kunlun

Kunlun ei saa mahdollisuuksia voittoon joka päivä

Suomen aikaa klo 19:00 alkavassa KHL -ottelussa vastakkain asettuvat Neftehimik Nizhnekamsk sekä koko sarjan huonoin joukkue Kunlun. Vierasjoukkue ei saa montaakaan voittomahdollisuutta kauden aikana, joten avausottelussa olisi näytettävä koko arsenaali.

Kotijoukkue Neftehimik Nizhnekamsk kuuluu kauden alkaessa alempaan kastiin voimasuhteeltaan ja todennäköisesti itäisen konferenssin pudotuspelipaikka jää saamatta. Joukkue on kuitenkin paljon laadukkaampi kuin vastustaja Kunlun, joka pelaa täysin väärässä sarjassa.

Kunlun Red Starin profiili kaudelle 2021-22 on olla vastustajien pistelinko, mutta mikäli vastustajat lähtevät otteluun takki auki, on realistinen mahdollisuus että myös Kunlun joskus voittoja kerää ja varsinkin muiden sarjan huonoimpien joukkueiden kustannuksella.

Ottelusta voi hyvinkin tulla tiukka, joten Kunlunin voittomahdollisuuksiin otetaan hieman lisä boostia +1.5 maalin tasoituksesta ja silti pelataan yli 2.00 kerrointa. Välttämättä muutaman ensimmäisen ottelun jälkeen tätäkään ei voida enää pelata, kuin poikkeustilanteissa muita huonoja joukkueita vastaan.

KHL vetovihjeet 2.9.2021

Kohde: Neftehimik Nizhnekamsk – Kunlun
vihje: Kunlun +1.5
Kerroin:
2.18

Nappaa 50€ ilmaisveto

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.