KHL vedonlyöntivihjeet: Magnitogorsk – Salavat Ufa

Hyvän startin kauteen saaneista joukkueista toisen pitää katkaista voittoputki

Itäisen konferenssin kärkipäässä oleva Magnitogorsk sekä Salavat Ufa kohtaavat toisensa Suomen aikaa klo 17:00. Molemmilla on alla kaksi voitettua ottelua, mutta tänään voittajaksi selviytyy vain toinen.

Ennakkoasetelmat kauteen puoltavat melko paljon Salavat Ufan paremmuutta, sillä Magnitogorsk ei ole enää sama joukkue kuin muutama vuosi sitten. Kuluvalla kaudella metallikaupungin joukkueella on alla voitto Jekaterinburgista sekä Barys Nur-Sultanista. Molemmat näistä olivat selviä voittoja ja peli näytti hyvältä.

Salavat Ufalla on myös alla kaksi ottelua ja samoja vastustajia vastaan. Molemmat ottelut olivat selkeitä voittoja ja tehoja löytyi toivotusti laajemmalta rintamalta kuin vain yhdeltä ketjulta. Ufa onkin joukkueista laadukkaampi ja syvempi, joten markkinan tarjoamat kertoimet eivät oikein käy järkeen.

Salavat Ufan maalilla aloittaa todennäköisesti Juha Metsola, mutta Magnitogorskin maalinsuulla voi olla Kosechkin tai Olkinuora. Molemmat kalpenevat Juha Metsolaan vertailussa ja tämä antaa vielä lisää etua vierasvoitolle.

KHL vetovihjeet 7.9.2021

Kohde: Magnitogorsk – Salavat Ufa
vihje: Salavat Ufa
Kerroin:
3.00

Nappaa 50€ ilmaisveto

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.