KHL vedonlyöntivihjeet: Magnitogorsk – Neftehimik Nizhnekamsk

Magnitogorskin laatu ei ole sitä mitä markkinoilla luulaan

Suomen aikaa klo 17:00 alkavassa ottelussa vastakkain asettuvat Magnitogorsk sekä Neftehimik Nizhnekamsk. Kotijoukkue Magnitogorsk on pelannut loistavan alkukauden, mutta todellisuudessa joukkue ei ole niin laadukas mitä voisi luulla.

parhaat kasinot

Itäisen konferenssin neljännellä sijalla majaileva Magnitogorsk on neljästä pelatusta ottelusta onnistunut voittamaan kolme ja häviämään yhden. Kaikissa kolmessa voitossa vastustajat ovat olleet vähintään keskikastin joukkueita tai jopa sen alapuolelta. Ainoa yläkastin vastustaja oli Salavat Ufa ja sieltä tulikin 2-7 tappio. Joukkuetta pidetään edelleen yhtä hyvänä kuin muutama vuosi takaperin vaikka tämä ei enää pidä paikkaansa.

Neftehimik Nizhnekamsk on itäisen konferenssin kolmannella sijalla paremman maalisuhteen turvin, joka on tällä hetkellä 14:10. Joukkue on onnistunut voittamaan neljästä pelatusta ottelusta samalla kaavalla kuin Magnitogorsk. Kolme keskikastin joukkuetta onnistuttiin voittamaan varsinaisella peliajalla ja sitten ainoa tappio tuli yläkastin joukkuetta Salavat Ufaa vastaan lukemin 5-1.

Molemmat päivän joukkueista ovat keskikastin joukkueita, vaikka Neftehimik onkin keskikastin alempaa sarjaa. Silti hyvin tasavertainen ottelupari on Magnitogorskin nimen takia käännetty markkinoilla täysin isät vastaan pojat -asetelmaan

Neftehimikin varsinaisen peliajan voitolle saa 5.05 kertoimen, jota lähdetään hakemaan pienellä tasoituksella. Annetaan vieralle 1.5 maalin etumatka, jolloin maalin häviölläkin veto tulee osumaan.

KHL vetovihjeet 13.9.2021

Kohde: Magnitogorsk – Neftehimik Nizhnekamsk
vihje: Neftehimik Nizhnekamsk +1.5
Kerroin:
1.86

Pelaa huippu kertoimilla aina

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.