KHL vedonlyöntivihjeet: Magnitogorsk – Avangard Omsk

Hallitsevan mestarin alkukausi ei ole sujunut ongelmitta

Iltapäivällä suomen aikaa klo 17:00 alkavassa ottelussa vastakkain asettuvat Magnitogorsk sekä hallitseva mestari Avangard Omsk. Magnitogorsk näyttää siltä kuin joukkue olisi ylittänyt odotuksia, kun taas Avangard Omsk on alittanut odotuksia.

parhaat kasinot

Itäisen konferenssin kolmannella sijalla majaileva Magnitogorsk on onnistunut viidessä pelatussa ottelussa nappaamaan kahdeksan pistettä maalisuhteella 18:13. Ainoan tappion joukkue kärsi Salavat Ufaa vastaan viime viikolla. Magnitogorskin vastustajat ovat olleet Jekaterinburgia lukuun ottamatta alemman kastin joukkueita, joten sikäli tätä ei voida pitää odotusten ylittämisenä.

Avangard Omsk on saman konferenssin seitsemännellä sijalla ja viidestä pelatusta ottelusta on mukaan tarttunut kuusi pistettä maalisuhteella 15:13. Omskin vastustajat ovat olleet huomattavasti laadukkaampia ja mukana on ollut suuriakin joukkueita, kuten TsSKA Moskova, Dynamo Moskova ja Jokerit. Joukkueen materiaali on laadukkaampi kuin vastustajalla ja muutaman edellisen ottelun häviäminen ei vaikuta joukkueen laatuun niin radikaalisti mitä markkinat kertovat.

Avangard Omsk on ottelun altavastaaja, jonka tarinaa en täysin voi sisäistää. Vierasjoukkueen lopullisen voiton kerroin 2.02 on mainio pelikohde.

 

KHL vetovihjeet 15.9.2021

Kohde: Magnitogorsk – Avangard Omsk
vihje: Avangard Omsk ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.02

Pelaa huippu kertoimilla aina

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.