KHL vedonlyöntivihjeet: Lokomotiv Yaroslavl – HK Vitjaz

Alisuorittanut Lokomotiv kohtaa kotikentällä konferenssin jumbon

Suomen aikaa klo 19:00 alkavassa ottelussa vastakkain ovat yhdeksi kauden suurimmista onnistujista oletettu Lokomotiv Yaroslavl sekä alemman kastin keskivertojoukkue HK vitjaz. Molemmilla joukkueilla on yksi sama ongelma – maalinteko.

parhaat kasinot

Lokomotiv Yaroslavlista odotettiin kauden alussa yhtä läntisen konferenssin parhaista joukkueista, mutta vielä toistaiseksi joukkue on epäonnistunut tehtävässään. Se ei poista silti mahdollisuutta, etteikö joukkue voisi alkaa pelaamaan nousujohteista peliä ja nostamaan osakkeitaan. Kuitenkin yksi suuri ongelma tiellä ja se on maalinteon vaikeus. Oma pää pysyy puhtaana melkein riittävän hyvin, mutta maalinteko ontuu pahemman kerran. Varsinkin kun katsoo joukkuetta paperilla, lukemat ovat pahasti alakanttiin.

HK Vitjazilta ei odoteta tällä kaudella mitään, eikä joukkue ole mitään tarjonnutkaan kenellekään paitsi vastustajille pisteitä. Tänäänkin Lokomotiv todennäköisesti vie pisteet ottelun päätyttyä. Vitjazilla oman pään pelaaminen ei ole mallillaan, eikä myöskään maalintekovoima.

Maalinteko-ongelmista kärsivien kohtaaminen voi olla hyvinkin epäkiinnostavaa ja tylsää katsottavaa, kun maaleja syntyy hyvin vähän. Tässä onkin päivän peli-idea. Alle 5.5 maalia saa kertoimen 1.72. Lokomotiv ei tule päästämään kahta maalia enempää missään tapauksessa, eikä myöskään tekemään todennäköisesti yli kolmea maalia.

 

KHL vetovihjeet 22.9.2021

Kohde: Lokomotiv Yaroslavl – HK Vitjaz
vihje: Maalit alle 5.5
Kerroin:
1.72

Pelaa huippu kertoimilla aina

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.