KHL vedonlyöntivihjeet: Lokomotiv Yaroslavl – Dynamo Moskova

Läntisessä konferenssissa kärkijoukkueet vastakkain

Suomen aikaa klo 19:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain hyvää nousua sarjataulukossa tekevä Lokomotiv Yaroslavl sekä läntisen konferenssin kärkisijalla majaileva Dynamo Moskova.

Kotijoukkue Lokomotiv Yaroslavl arvioitiin yhdeksi koko läntisen konferenssin parhaimmista joukkueista, mutta tulokset alkukaudella eivät vakuuttaneet oikein millään osa-alueella. Nyt kuitenkin pelaaminen näyttää paremmalta ja viidestä edellisestä ottelusta on näyttää neljää voittoa. Vain yksi kuitenkin näistä voitoista oli ylemmän kastin joukkuetta vastaan ja häviö myös ylemmän kastin joukkuetta SKA Pietaria vastaan. Joukkueella on vieläkin selvästi ongelmia haastaa kärkinimiä, mutta suunta on kuitenkin oikea.

Dynamo Moskova on dominoinut läntistä konferenssia vaikka onkin Jokereiden kanssa tasapisteillä kärkisijalla. Jokereilla on kuitenkin yksi ottelu enemmän pelattuna ja Dynamo Moskovan maalisuhde on aivan mielettömän hyvä 58:33. Eniten tehtyjä maaleja koko sarjassa ja toiseksi vähiten päästettyjä. Dynamon hyökkäysvoima on valtaisa ja kun joukkueen puolustus toimii myös lositavasti on joukkuetta todella vaikea voittaa.

Kotijoukkue saa otteluun lepoedun sekä tietenkin kotiedun, mutta en siltikään näe Dynamo Moskovaa altavastaajana vaikka kertoimet niin väittävät. Lokon peli on nousujohdanteessa, mutta se ei vielä riitä haastamaan Dynamon kaltaista joukkuetta.

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 11.10.2021

Kohde: Lokomotiv Yaroslavl – Dynamo Moskova
vihje: Dynamo Moskova ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.05

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.